Wie ben ik ?

Mijn naam is Kristel Brouwer. Ik ben in 1960 geboren te Amsterdam en sinds mijn 12e jaar woon ik in Hoorn. Na mijn schoolopleiding heb ik zo’n 20 jaar met plezier in het bedrijfsleven gewerkt. 

Door gezondheidsproblemen binnen mijn gezin heb ik vaak gezocht naar oplossingen buiten het reguliere circuit. Door mijn zoektocht naar andere manieren van genezen heb ik daar in al die jaren een grote ontwikkeling in doorgemaakt en ben ik ook steeds meer zelf gaan toepassen en uittesten.

Toen mijn kinderen groter werden en het met onze gezondheid steeds beter ging ben ik weer gaan studeren. Dit heeft geresulteerd in het volgen van een aantal (natuur-)geneeskundige beroepsopleidingen bij o.a. Vita Opleidingen, Ortho Linea en RP Vitamino. 
Mijn basis wordt gevormd door de opleidingen Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur,
Bio-tensorvaardigheden deel I en II, Medische Basisvakken en Orthomoleculaire Geneeskunde en Voedingsleer. Daarnaast volg ik regelmatig bijscholingen om mijn kennis te verdiepen of
uit te breiden. Een totaaloverzicht vindt u onder opleidingen.

Op 20 maart 2009 heb ik officieel de stap gezet naar een eigen praktijk en vanaf 
1 november 2009 ben ik aangesloten bij de VBAG. Dit is een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaren van natuurlijke geneeswijzen.

De naam Natuurgeneeskundige Gezondheidspraktijk ‘Energeia’ is ontstaan omdat ik mensen op een natuurlijke manier, vanuit bewustzijn, wil helpen te helen en herstellen en hen daarnaast bewust wil maken dat zij zelf veel kunnen betekenen voor hun gezondheid.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een consult of wilt u een vrijblijvend informatief gesprek, dan kunt u mij bellen op telefoonnummer 0229-239 458 of 06-105 207 68.

 

   
 
Saffier 34, 1625 RB Hoorn
M 06 - 105 207 68