Werkwijze

Mijn manier van werken is dat ik op zoek ga naar de onderliggende oorzaak van de klacht, met als doel de belastingen/blokkades die de klacht(en) veroorzaakt op te heffen zodat het lichaam zijn zelfhelende vermogen weer kan aanspreken en het herstel in gang kan zetten.

Klachten/aandoeningen zijn er niet altijd van de ene op de andere dag, er gaat vaak tijd overheen voordat men zich bewust is dat het nodig is om daar iets aan te doen. Klachten ontwikkelen zich vaak procesgewijs en het herstellen van klachten/aandoeningen is ook een proces. Het herstelproces verloopt voor iedereen anders, omdat de onderliggende oorzaak van een ogenschijnlijk dezelfde klacht op een andere manier ontstaan kan zijn en iedereen uniek is.

Het eerste consult/intake-gesprek duurt ca. anderhalf uur en de vervolgconsulten vinden meestal om de 6 weken plaats en duren een uur. Het aantal consulten is uiteraard afhankelijk van de klachten.

Bij het intake-gesprek bespreken we uw klacht/hulpvraag. Ik werk met vragenlijst (en)voor aanvullende informatie met betrekking tot uw gezondheid en (persoonlijke) situatie. Deze vragenlijst(en) krijgt u van tevoren om in te vullen en bespreken wij verder tijdens het 1e consult. hierbij bespreken we ook wat wij van elkaar kunnen verwachten.

Na het intakegesprek ga ik aan het werk met alle informatie die u met mij heeft willen delen.

Hierbij maak ik gebruik van een Bio-tensor®. Een Bio-tensor is een fijngevoelig bio-energetisch test- en behandelingsinstrument en meet de onderbewuste energie. Je onderbewustzijn weet namelijk op ieder moment en in elke situatie wat voor jou het beste is.

Afhankelijk van de gemeten waarden uit de diverse testprotocollen, waaronder de “Integrale Differentatietest” van Vita Opleidingen wordt de oorzaak van de problemen zichtbaar. Door de uitgemeten waarden en mijn ervaring als therapeut weet ik welke combinatie van producten/adviezen nodig zijn om in te zetten.

Informatie over producten kunt u vinden onder Producten en Methoden. Informatie over openingstijden en tarieven kunt u vinden onder Praktijkinformatie.

 

   
 
Saffier 34, 1625 RB Hoorn
M 06 - 105 207 68