Bio-tensor®

Een Bio-tensor is een fijngevoelig energetisch test- en behandelingsinstrument waarmee de eigen Intuïtie tot object (beweging) gemaakt kan worden. Uit de beweging van de Bio-tensor kan door de geoefende gebruiker veel worden opgemaakt. De kruiskop Bio-tensor van Vita Opleidingen bestaat uit een edelmetalen handgreep voorzien van twee vergulde eindstops. In een van de eindstops zit een 30 cm lange vergulde draad met aan het uiteinde een vergulde gepolariseerde kruiskop.

De Bio-tensor meet de onderbewuste energie. Het onderbewustzijn weet namelijk op ieder moment en in elke situatie wat voor iedere cliënt/persoon het beste is.
Het op deze manier testen met de Bio-tensor maakt het mogelijk om waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen, teneinde een duidelijk inzicht te krijgen in de toestand van
een cliënt (mens of dier). Dit in de vorm van waarden van organen en fysiologische patronen, belastingsvormen, zowel fysiek alsook psychisch/emotioneel en op het niveau van energetische lichamen.

Hiervoor werk ik met diverse testprotocollen, waaronder de ‘Integrale Differentatietest’ van Vita Opleidingen te Zeewolde (Bio-tensoropleiding). Afhankelijk van de gemeten waarden uit de testprotocollen, wordt de oorzaak van de problemen zichtbaar. Aan de hand van deze waarden stel ik een behandelplan voor.  

 De Bio-tensor houd ik vast in de hand die op het bureau ligt.

   
 
Saffier 34, 1625 RB Hoorn
M 06 - 105 207 68